PayPal 
PayPal regisztráció
Ha még nem rendelkezik fiókkal
info 
Vásárlási feltételek
Üzletszabályzat

LedX Cobra 6500 X-Pand

LedX Cobra X-Pand 6500 lumen! A legnagyobb teljesítményű lámpa!

3 év garanciával!
3 év garanciával
239900 Ft215910 Ft
-10%
Listaáron: 699 €

Leírás

A LEDX lámpákat nagyon sokoldalúan lehet használni. A Cobra a legfényesebb a jelenleg kapható lámpák közül. Kiválóan alkalmas például éjszakai tájfutásra, kerékpározásra vagy akár síelésre, vagy bármilyen szabadidős tevékenységre, 
a Cobra bármit képes kezelni!
A Cobra X-Pand 6500 a nagysikerű Cobra 6500 új változata.
Az újdonság, hogy minden eddiginél nagyobb fényt ad az előttünk lévő néhány méteres sávban.

A Cobra fénye nem csak a legerősebb, de a fény optimális terjedését is biztosítja.
Egyedülálló lencsetechnikával rendelkezik, amelyben különböző fényszórók vannak optimalizálva, valamint tovább finomították és kiegészítették egy széles szögű objektívvel is, amely még jobban diffundálja a fényt (79 °).
A Cobra 6500 8 leddel, és 4 különböző vetítő képet adó lencsével van felszerelve, amelyek együttesen a lámpának hihetetlenül egyenletes fénymintát hoznak létre, amely szinte közvetlenül a lábról indul és messze előre nyúlik. Azonban oldalra is megfelelő fényt juttat annak érdekében, hogy a periférián lévő tárgyakat is láthassuk,
és több száz méterre is elláthassunk, mintha nappal lenne.

A LEDX Cobra a 106 Wh ( nagy) akkumulátorral 5 különböző teljesítményszinttel rendelkezik: 2%, 6%, 40%, 80%, és 100%. A legmagasabb teljesítményszintnél a lámpa 1 óra 50 percen 
keresztül fantasztikus (6500 lumen lab. teszt.) fényt ad. 80% -on 2 és fél órán át (5500 lumen) világít, 40%-on (3100 lumen) 5 órán át, és 6% -on 33 óráig képes világítani (375 lumen). Ha az akkumulátort kezd lemerülni a nagyobb teljesítményű beállításoktól, akkor automatikusan egy alacsonyabb szintre csökken, ha teljesen
lemerítettük, akkor automatikusan a 6% os teljesítményre áll át, hogy elegendő fényt és időt kaphassunk a hazaérkezéshez. Ezen a ponton a lámpa még kb. egy órát fog világítani. Ezenkívül a lámpa a teljesítményszintek különböző kombinációira programozható. A programozás segítségével az akkumulátor üzemideje megnövekszik.

Funkciók

Tartalék "tartály" Ha az akkumulátort közel lemerítették a nagyobb teljesítménybeállításokból adódóan, akkor automatikusan a legalacsonyabb szintre kapcsol. Így még egy órán fog fényt adni, és elegendő időnk lesz ahhoz, hogy hazaérjen vagy befejezzen egy fontos versenyt.
Hőmérséklet védelem A lámpa hővédelemmel rendelkezik; ha a lámpa 75 ° C-nál melegebbé válik, akkor lassan csökkenti a fény mennyiségét kis lépésekben. Amikor a hőmérséklet a megfelelő szintre esik, automatikusan megnöveli a fényerőt.
Rugalmas szerelvények tartozékként A LEDX fényszórók és az elektronikai doboz (amely a fejfedő csatolópontjaként működik) nagyon könnyen felszerelhetőek egy sisakra, egy kerékpár kormányra, vagy csaknem bárhová, ahová szeretnénk, egyik tartozéka segítségével.
A különféle csatolók szinte bárhol elhelyezhetők.
Programozható teljesítményszintek Minden LEDX fényszóró újra programozható, hogy saját teljesítmény-beállításokat hozzunk létre. Amikor a lámpákat szállítják, három teljesítményszint van feltöltve, 3W, 40% és 100%. Ezek 80% -os kiegészítő teljesítményszinttel kombinálhatók. A programozás a lámpában történik, a programozási mód kiválasztásával.
Az akkumulátor kijelzője
A lámpába 4 lépésben elhelyezett akkumulátorjelző található.
Adatok:

LED 8 db CREE XM-L2
Színhőmérséklet 6500 Kelvin
Fejlámpa+elektronika+adapter 228 gr
Komplett lámpa + akkumulátor (106 Wh) 698 gr
Akkumulátor kapacitása (nagy) 106 Wh - (11,1 V; 9,6Ah)
 
 
 

mérettáblázat

SIVEN ruházati mérettáblázat

 

méretvétel Choosing the right size
Taking your measurements
A) Height: measure the height of your body from top of your head to the end of your legs
B) Chest: measure around the chest horizontally at the widest point
C) Waist: measure around the narrowest part of your waist
D) Hips: measure around the widest point
E) Side seam: measure from the waist to just below the anklebone
F) Arm: measure from the base of your neck to the end of your sleeve from the upper side of your arm
G) Thigh: measure around it at the widest point
H) Inside leg lenght: measure from the top of the inside leg to just below the ankle
K) Biceps: measure around one at the widest point

mérettáblázat

Icebug

Az Icebug egy svéd vállalkozás, amelyet 2001 – ben alapítottak. Az elképzelés az volt, hogy olyan cipőket készítsenek, amelyek egyedülálló tapadással rendelkeznek, lehetővé téve minden kültéri sportot akkor is, amikor az időjárási körülmények miatt – nagy csúszás veszély – ez nem lenne lehetséges. Az eredmény: olyan cipők, melyek a legcsúszósabb – akár téli – időben is biztonságot nyújtanak, akár futás, akár csak egy séta alkalmával.  A speciális gumikeveréknek köszönhetően ezek a cipők a sáros – nedves felületeken is kiválóan tapadnak, lehetővé téve, hogy egész évben aktívak maradhatunk, bármilyen idő vár is ránk.

 

RB9X

Rubber 9 Extreme az Icebug legújabb gumikeverék fejlesztése. Ez új mércét állít a biztosítva a tapadást. A független laboratóriumi vizsgálatok ( SATRA ) azt mutatják, hogy azRB9X® kiválóan tapad, és nemcsak a legjobb a vetélytársak közül, de a tartóssága egy aszfalt futócipőével vetekszik. Akár nedves aszfalton, vagy sziklán, akár ösvényen, sárban futsz, az RB9X mindenhol megállja a helyét!

 

OLX

AZ OLX az Icebug tájfutó cipőinek jelölése. Ezek a cipők, karbid acélból készült szegekkel készülnek, melyek  6-7 – szer keményebbek, mint a hagyományos acél. A szegek  a „stoplikba” vannak integrálva fixen, ezáltal állandóan belekapaszkodnak  felszínbe. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi alacsony profilú talp készítését, mely stabilabb és könnyebb cipőt eredményez. Az ide tartozó cipők, az „off trail” kategória cipői, valódi terepfutó cipők, ezt jelöli az OLX név.

 

Grip

Az Icebug szabadalmaztatott karbid hegyű szegecs technológiája biztosítja a legmagasabb szintű tapadást extrém csúszós körülmények között is. Az elmúlt évekig kompromisszumot kellet kötni, a szegecs nélküli cipőknél a tapadás tekintetétben. A legújabb Icebug szabadalom az RB9X gumikeverék azonban, a legjobb „sticky” gumikeverék a piacon, mely az aszfaltfutó cipők tartósságával vetekszik.

 

BUGrip

BUGrip a neve az Icebug tapadást növelő technológiájának. A BUGrip talp egy speciális gumikeverékből készül, és 15 – 19 integrált karbid hegyű szegecset tartalmaz. A talp és a szegecsek tervezése, valamint a gumi vegyület tulajdonságai miatt a szegecsek önállóan mozognak, nem fixen rögzítettek. Ezáltal képesek a talpba nyomódni, a ránehezedő súly és a talaj ellenállása függvényében. Ez a haladó technológia lehetővé teszi, hogy a talp  alkalmazkodik a felszínhez, és mindig a legjobb tapadást biztosítja, legyen az aszfalt, vagy jég.

 

BUGweb

A BUGweb az Icebug fejlesztése, amely alkalmazkodik a téli időjárási körülményekhez. A csúszós – jeges időben, a gumi már nem biztosít teljes tapadást, szükség lehet kiegészítőre. A BUGweb ezt biztosítja a használójának az által, hogy egy 6 karbidhegyű acélszegeccsel ellátott kiegészítő „talpat” tudunk felhelyezni az Icebug cipőnkre. A BUGweb számos Icebug cipő talpával kompatibilis, szinte egy mozdulattal feltehető.

 

Gore-Tex

Ezzel a szimbólummal ellátott termékek 100% - ban vízállóak, a Gore-Tex által kifejlesztett technológiának köszönhetően. A lábat szárazon tartják, míg a keletkezett nedvesség a légáteresztésnek köszönhetően távozik.

 

Vízálló cipők – Water resistant

Ezek a cipők, a felsőrészhez használt anyag sűrűsége és/vagy egy speciális bevonatnak köszönhetően vízlepergetők maradnak. Ezek a cipők védelmet nyújtanak a latyakban illetve fröccsenő víz ellen. A felső rétegen a víz csak nagyon lassan és kis mennyiségben tud beszivárogni. Hogy a vízzáró képesség megmaradjon, ezeket a cipőket tisztítani kell.

 

Vízlepergető cipők – Non absorbing

 

Ezek a cipők, nagyon kevés vizet vesznek fel, azáltal a súlyuk csak kissé változik. A felsőrész, a felhasznált anyag szerkezete miatt, csak lassan ereszti át a vizet.

Adatvédelmi Tájékoztatónkban megtalálod, hogy gondoskodunk adataid védelméről.Az oldalainkon cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban, További információ.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.