PayPal 
PayPal regisztráció
Ha még nem rendelkezik fiókkal
info 
Vásárlási feltételek
Üzletszabályzat

LedX Mamba 4000

LedX Mamba 3500 lumen - Bevezető áron!

3 év garanciával
149900 Ft139407 Ft
-7%
Listaáron: 412 €

A termék jelenleg csak rendelhető!

rendelnék!

Leírás

Az új LEDX Mamba egy erős lámpa, kis súlya és kompakt mérete miatt jó társ, ha az őszi sötétség beáll. 3500 lumen a fénye, ez körülbelül annyi, mint a legtöbb autó fényszóró. 
Az új LEDX Mamba 4 darab Cree XM-L 2 Ledet használ, és az újonnan kifejlesztett elektronika segítségével egyedülállóan nagy hatékonysággal.
A nagy hatásfokú és nagy teljesítményű 4 LED nagyon fényes és hosszú élettartamot biztosít (2 óra a közepes 64 Wh akkumulátorral)).
Az új kialakítás nagy hűtőbordákkal lehetővé teszi a lámpa nagy teljesítményű működtetését és a hőmérséklet ellenőrzését.

A új kedvenc
Tökéletes, teljes körű lámpa, amely nagyon jól illeszkedik számos tevékenységhez. A kis súly és az élénk fény kombinációjának köszönhetően kiválóan alkalmas olyan sportokhoz, 
mint a tájfutás, éjszakai terepfutás, a síelés, a hegyi kerékpároz vagy éjszakai munkavégzéshez. A Mamba sokat segít, a hegymászás, a barlangászat vagy az erdészeti munkák során.
Azok számára, akik kompakt formátumban nagyon fényes fényt akarnak, a LEDX Mamba a tökéletes lámpa.
Az egyedülálló LEDX objektív technikának köszönhetően, a különböző objektívek keverékével, a Mamba a legoptimálisabb fényeloszlást biztosítja az osztályában. 
Egy széles, de mégis hosszú, nagyon egyenletes fénymintát ad. Ezt a fénycsóvát úgy kell elképzelni, amely nagyon fényes, és amely lágyan elhalványul a szélek felé.
A 4 db nagyteljesítményű led 3 féle vetítőlencsével rendelkezik.
Könnyű a szemnek, mert úgy érezzük, mintha a fényben mozognánk, ahelyett, hogy a lámpa fénysugár táncolna előttünk - mint a kis teljesítményű lámpák esetében.

2 óra akkumulátor-élettartam

A LEDX Mamba 3 különböző teljesítménybeállítással rendelkezik: 10%, 40% és 100%. A legmagasabb beállításnál a lámpa két órára fantasztikus fényt ad. 
40% - nál öt órán át tart, 10% -nál a fény 25 órán át tart (a közepes akkumulátorral). Ha az akkumulátort szinte lemerítettük a nagyobb teljesítményű beállításoktól,
akkor automatikusan a legalacsonyabb hatásra csökken, mint egyfajta tartalék tartály, hogy elegendő fényt és időt kaphasson hazaérkezéshez.
Ezen a ponton a lámpa még egy órát világít 10% -os teljesítménnyel. Ezenkívül a lámpa a teljesítményszintek különböző kombinációira programozható.
Kényelmes fej adapter

A Mamba 3500 Headgear Pro adapterrel van felszerelve, amely még jobban illeszkedik, különösen azoknak akinek kisebb fej körmérete. Az új lámpa aljzat ergonómikussabb 
kialakítású és nagyon jól követi a fej körvonalát.
A lámpa rögzítési pontja közelebb került a homlokhoz, és szinte közvetlenül a lámpaház mérlegpontja alatt van, úgyhogy a lámpa súlya egyenesen a szerelvényhez megy,
és nem fordítja előre a súlyt. Ez a lámpa kis súlya mellett a lámpát is nagyon stabillá teszi, még akkor is, ha durva terepen futunk.
Tartalék "tartály"

Ha az akkumulátort közel lemerítettük a nagyobb teljesítménybeállításokból adódóan, akkor automatikusan a legalacsonyabb szintre kapcsol, mint egyfajta tartalék. 
Így még egy órán fog fényt adni, és elegendő időnk lesz ahhoz, hogy hazaérj vagy befejezz egy versenyt.
Hőmérséklet védelem A lámpa hővédelemmel rendelkezik; ha a lámpa 75 ° C-nál melegebbé válik, akkor lassan csökkenti a fény mennyiségét kis lépésekben.
Amikor a hőmérséklet a megfelelő szintre esik, automatikusan megnöveli a fényerőt.
Az elektronika,, a lámpaházból ki lett emelve, hogy a lehető legkompaktabb legyen; a lámpatestházban csak 4 LED-es objektív és kábel található. 
A Mamba szintén egyedülálló lencsetechnikával rendelkezik amely a fény optimális terjedését is biztosítja.
A LEDX Mamba a 106 Wh ( nagy) akkumulátorral 4 különböző teljesítményszinttel rendelkezik: 10%, 40%, 80%, és 100%. A legmagasabb teljesítményszintnél a lámpa két 
órán keresztül fantasztikus (3500 lumen lab. teszt.) fényt ad. 80% -on 2 és fél órán át (3000 lumen) világít, 40%-on (1750 lumen) 5 órán át és 10% -on, 21 óráig képes világítani (350 lumen). Ha az akkumulátort kezd lemerülni a nagyobb teljesítményű beállításoktól, akkor automatikusan egy alacsonyabb szintre csökken, ha teljesen
lemerítettük, akkor automatikusan a 6% os teljesítményre áll át, mint egyfajta tartalék tartály, hogy elegendő fényt és időt kaphassunk a hazaérkezéshez. Ezen a ponton a lámpa még egy órát fog világítani 6% -kal.
Adatok:

LED 4 db CREE XM-L2
Színhőmérséklet 5600 Kelvin (napfény)
Fejlámpa+elektronika+adapter 178 gr
Komplett lámpa + akkumulátor (64 Wh - közepes) 490 gr
Akkumulátor kapacitása (közepes) 64 Wh - (11,1 V; 5,8 Ah)

RENDELHETŐ nagy 106 Wh - 11,1 V; 9,6 Ah akkumulátorral is!

mérettáblázat

SIVEN ruházati mérettáblázat

 

méretvétel Choosing the right size
Taking your measurements
A) Height: measure the height of your body from top of your head to the end of your legs
B) Chest: measure around the chest horizontally at the widest point
C) Waist: measure around the narrowest part of your waist
D) Hips: measure around the widest point
E) Side seam: measure from the waist to just below the anklebone
F) Arm: measure from the base of your neck to the end of your sleeve from the upper side of your arm
G) Thigh: measure around it at the widest point
H) Inside leg lenght: measure from the top of the inside leg to just below the ankle
K) Biceps: measure around one at the widest point

mérettáblázat

Icebug

Az Icebug egy svéd vállalkozás, amelyet 2001 – ben alapítottak. Az elképzelés az volt, hogy olyan cipőket készítsenek, amelyek egyedülálló tapadással rendelkeznek, lehetővé téve minden kültéri sportot akkor is, amikor az időjárási körülmények miatt – nagy csúszás veszély – ez nem lenne lehetséges. Az eredmény: olyan cipők, melyek a legcsúszósabb – akár téli – időben is biztonságot nyújtanak, akár futás, akár csak egy séta alkalmával.  A speciális gumikeveréknek köszönhetően ezek a cipők a sáros – nedves felületeken is kiválóan tapadnak, lehetővé téve, hogy egész évben aktívak maradhatunk, bármilyen idő vár is ránk.

 

RB9X

Rubber 9 Extreme az Icebug legújabb gumikeverék fejlesztése. Ez új mércét állít a biztosítva a tapadást. A független laboratóriumi vizsgálatok ( SATRA ) azt mutatják, hogy azRB9X® kiválóan tapad, és nemcsak a legjobb a vetélytársak közül, de a tartóssága egy aszfalt futócipőével vetekszik. Akár nedves aszfalton, vagy sziklán, akár ösvényen, sárban futsz, az RB9X mindenhol megállja a helyét!

 

OLX

AZ OLX az Icebug tájfutó cipőinek jelölése. Ezek a cipők, karbid acélból készült szegekkel készülnek, melyek  6-7 – szer keményebbek, mint a hagyományos acél. A szegek  a „stoplikba” vannak integrálva fixen, ezáltal állandóan belekapaszkodnak  felszínbe. Az alkalmazott technológia lehetővé teszi alacsony profilú talp készítését, mely stabilabb és könnyebb cipőt eredményez. Az ide tartozó cipők, az „off trail” kategória cipői, valódi terepfutó cipők, ezt jelöli az OLX név.

 

Grip

Az Icebug szabadalmaztatott karbid hegyű szegecs technológiája biztosítja a legmagasabb szintű tapadást extrém csúszós körülmények között is. Az elmúlt évekig kompromisszumot kellet kötni, a szegecs nélküli cipőknél a tapadás tekintetétben. A legújabb Icebug szabadalom az RB9X gumikeverék azonban, a legjobb „sticky” gumikeverék a piacon, mely az aszfaltfutó cipők tartósságával vetekszik.

 

BUGrip

BUGrip a neve az Icebug tapadást növelő technológiájának. A BUGrip talp egy speciális gumikeverékből készül, és 15 – 19 integrált karbid hegyű szegecset tartalmaz. A talp és a szegecsek tervezése, valamint a gumi vegyület tulajdonságai miatt a szegecsek önállóan mozognak, nem fixen rögzítettek. Ezáltal képesek a talpba nyomódni, a ránehezedő súly és a talaj ellenállása függvényében. Ez a haladó technológia lehetővé teszi, hogy a talp  alkalmazkodik a felszínhez, és mindig a legjobb tapadást biztosítja, legyen az aszfalt, vagy jég.

 

BUGweb

A BUGweb az Icebug fejlesztése, amely alkalmazkodik a téli időjárási körülményekhez. A csúszós – jeges időben, a gumi már nem biztosít teljes tapadást, szükség lehet kiegészítőre. A BUGweb ezt biztosítja a használójának az által, hogy egy 6 karbidhegyű acélszegeccsel ellátott kiegészítő „talpat” tudunk felhelyezni az Icebug cipőnkre. A BUGweb számos Icebug cipő talpával kompatibilis, szinte egy mozdulattal feltehető.

 

Gore-Tex

Ezzel a szimbólummal ellátott termékek 100% - ban vízállóak, a Gore-Tex által kifejlesztett technológiának köszönhetően. A lábat szárazon tartják, míg a keletkezett nedvesség a légáteresztésnek köszönhetően távozik.

 

Vízálló cipők – Water resistant

Ezek a cipők, a felsőrészhez használt anyag sűrűsége és/vagy egy speciális bevonatnak köszönhetően vízlepergetők maradnak. Ezek a cipők védelmet nyújtanak a latyakban illetve fröccsenő víz ellen. A felső rétegen a víz csak nagyon lassan és kis mennyiségben tud beszivárogni. Hogy a vízzáró képesség megmaradjon, ezeket a cipőket tisztítani kell.

 

Vízlepergető cipők – Non absorbing

 

Ezek a cipők, nagyon kevés vizet vesznek fel, azáltal a súlyuk csak kissé változik. A felsőrész, a felhasznált anyag szerkezete miatt, csak lassan ereszti át a vizet.

Adatvédelmi Tájékoztatónkban megtalálod, hogy gondoskodunk adataid védelméről.Az oldalainkon cookie-k segítenek minket a szolgáltatásnyújtásban, További információ.
A webhely használatával elfogadod a cookie-k használatát.